Barcelona en 4 hores

Arc Triomf Barcelona
713

4 hores (que pots ampliar a 5 o 6) ens permeten veure el més rellevant de Barcelona. El tour variarà si el fem amb vehicle i xofer o a peu/taxi:

Amb vehicle i xofer visitarem la Muntanya de Montjuïc, on es va celebrar l’Exposició Internacional del 29 i des d’on gaudirem de les excel·lents vistes de la ciutat; després ens desplaçarem al centre de la ciutat per visitar a peu la Catedral (exterior), el Barri Gòtic i la Rambla. Allà prendrem de nou el vehicle per veure Passeig de Gràcia, el carrer més elegant de Barcelona i on es concentra més Modernisme a Barcelona, com la casa Batlló o la casa Milà. Deixarem Passeig de Gràcia per visitar la Sagrada Família interior i exterior. Finalitzarem la nostra ruta visitant l’Arc de Triomf, l’Exposició Universal del 1888 i el Passeig Marítim.

Si el tour el fem a peu/taxi, centrarem la nostra visita en el centre ciutat per visitar la Catedral, el Barri Gòtic i la Rambla. Passeig de Gràcia per observar les cases modernistes: Batlló, Milà… i la Sagrada Família interior i exterior.

Si disposes d’alguna hora més, pots completar aquest tour amb la visita a l’interior d’alguna de les cases modernistes de Passeig de Gràcia: Casa Batlló, Casa Milà (personalment aconsello la Casa Milà)

Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Catalunya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: Cost total del guia: 220€ / Amb Mercedes-E amb xofer, guia i 2 persones: 440€ / Amb W Caravelle amb xofer, guia i 6 persones: 440 €

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Hora recomanada d’inici: 10.00 o 15.00 al vostre hotel


No incluido:

Taxis (si és el cas), l’entrada a la Sagrada Família – has de saber que amb el Guia Oficial no es fan cues per entrar i no fa falta reserva prèvia a cap dels establiments si sou 9 o menys persones.

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.