Barcelona en un cap de setmana

Barcelona

Barcelona en un cap de setmana

Barcelona
2018

Si és la primera vegada que es visita la ciutat, cal començar per descobrir els monuments més emblemàtics. Si no és la primera vegada que es visita, es poden triar moltíssims itineraris diferents que apropen encara més a ella. Racons entranyables i poc coneguts que ens permetin descobrir-la d’una manera diferent.

Conec molt bé Barcelona, per ser guia, guia oficial, i per haver-hi nascut. Aquesta ciutat no és només la preciosa ciutat turística que veu el visitant. Hi ha en ella una humanitat tradicional catalana i cosmopolita alhora, que només es pot conèixer perdent-se pels seus carrers, passejant pels seus racons més amagats, tant antics com de gran metròpoli del segle XXI, menjant en els restaurants que únicament aquells que viuen allí en saben la seva qualitat… Resumint, hi ha moltes «Barcelonas» a conèixer.

Per exemple:

La Barcelona de Gaudí, visitant la seva obra culminant, el Temple Expiatori de la Sagrada Familia, el Parc Güell, situat a la part alta de la ciutat. La casa Batlló i la casa Milà o «La Pedrera», situades en el carrer més elegant de Barcelona, que va ser on la burgesia catalana en els primers anys del segle XX van construir les seves cases, de l’estil de l’època, el Modernisme.

Actualment el Passeig de Gràcia, les seves elegants botigues són les escollides per comprar pels turistes més rics que visiten la ciutat.

Plaça de Catalunya, centre neuràlgic, ideal per practicar shopping o per donar de menjar als coloms, on comença el carrer més popular de Barcelona, les Rambles. Pintoresc ambient, artistes, parades de flors… Allí hi trobem el Mercat de la Boqueria, un plaer visitar-lo; el Gran Teatre del Liceu…

Les muntanyes que envolten la ciutat

La Barcelona Olímpica, amb l’Estadi Olímpic, on l’any 1992 s’hi van organitzar els jocs olímpics, situada a la muntanya de Montjuïc, de 180 m. d’altitud. Seguint la visita de Montjuïc, trobem els bonics jardins, el jardí botànic, la fundació Joan Miró, el museu MNAC, on hi ha les coleccions d’art Gòtic i Romànic més importants d’Europa, instal•lacions esportives, teatres, altres museus: Etnogràfic, fundació Van Der Rhoe, sales d’exposicions artístiques… i una font màgica, que quan cau la nit ofereix un magnífic espectàcle amb l’aigua que canvia de color al ritme de la música.

La muntanya més alta que envolta la ciutat, de 500 metres d’altitud, EL Tibidabo on es pot visitar una església neo-gòtica, anomenada del Sagrat Cor, un parc d’atraccions, l’observatori astro-físic Fabra, la torre de comunicacions de Collserola, de l’arquitecte Norman Foster, un restaurant… i un paisatge magnífic.

La Barcelona medieval, amb la Catedral gòtica, dedicada a Sta. Eulàlia, la patrona de la ciutat, el barri medieval, el barri dels pescadors amb la seva església Sta. Maria del mAR, el Museu Picasso, altres museus, bars, pubs, botigues, restaurants, el zoo…

La Barcelona olímpica, amb els millors restaurants , discoteques, el casino, i els cinc quilòmetres de platges que envolten la ciutat.

Ports esportius, l’Aquarium, terminals per embarcar en ferrys per anar a les illes Balears, Cerdenya, Civitavecchia… I el port dels creuers, que és el cinquè port turístic més gran del món i el primer del Mediterrani.

Museus, parcs, galeries d’art, botigues especialitzades, espectàcles al carrer, bons restaurants… Possibilitat de practicar esports, llogar bicicletes… Tot el que es pot trobar en una moderna ciutat mediterrània i europea.

Es poden programar itineraris temàtics, d’art, arquitectura, música, esportius (organitzar circuit per veure jugar un partit a l’estadi del F.C. Barcelona)…

1er. DÍA
Arribada a Barcelona. Transfer i panoràmica de la ciutat amb guia oficial, que els mostrarà els llocs més emblemàtics de la ciutat i alhora els ajudarà a planificar el seu temps lliure.

Lliurament de la carta de transport Barcelona Card, amb la qual es pot usar tots els transports públics. Arribada a l’hotel. Sopar al restaurant i allotjament.

2º y 3er. dies: Lliures per visitar la ciutat.

A l’hora prevista, transfer direcció aeroport per agafar l’avió de retorn si és el cas.

Tres, quatre, cinc dies….. no importa. Sempre hi ha coses per veure i per programar. A Barcelona hi ha matèria suficient per poder fer itineraris intensíssims durant un llarguíssim període de temps.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 3 dies

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

A consultar


No incluido:

Allotjament, transport, àpats i entrades.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.