Barcelona Modernista – Antoni Gaudí

Sagrada Família - Gaudí
606

La Barcelona Modernista comença a Passeig de Gràcia, on les famílies burgeses de la Ciutat es van instal·lar a partir de finals del segle XIX. Aquesta és la raó per la que avui és l’avinguda més elegant de la Ciutat, la “5a Avinguda de Barcelona”. Entendrem què va propiciar aquesta nova classe social, inici de l’actual desenvolupament econòmic de Catalunya. Veurem la casa Lleó i Morera, la Casa Amatller, la Casa Batlló i la Casa Milà, entrant en una d’elles – recomano la casa Milà – per veure com vivia la burgesia. La nostra següent etapa és la Sagrada Família, obra mestre d’Antoni Gaudí encara incompleta i lloc més visitat de tota la ciutat (visitarem l’interior i exterior del temple). Acabarem el tour visitant el Park Güell, obra de Gaudí per al seu amic i mecenes Eusebi Güell.

Pel que fa al transport el més usual i econòmic és el transport públic i taxi, tot i què un altre opció és llogar un vehicle amb conductor (limusina o monovolum), però realment li traiem poc profit.

Barcelona es la ciutat del Món on hi ha més obres modernistes. Si disposes de més temps, complementa aquest tour la visita de:

Palau Güell (12€): dissenyat per Gaudí perquè hi visqués la família Güell. Situat al costat de la Rambla, Gaudí va saber trobar infinitat de solucions per aquest reduït espai. Des del 2011 es possible visitar-lo.
Palau de la Música (18€): la societat catalana va unir esforços per construir un lloc on la coral de l’Orfeó Català pogués assajar i tocar. L’edifici poder és l’obre mestra de Lluís Domènech i Montaner – El Palau de la Música realitza les seves visites en grup i requereix de reserva prèvia.
El Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (10€): obra modernista de Lluís Domènech i Montaner molt avançada en el seu temps del que devia esser un hospital (es requereix reserva prèvia)
El Museu del Modernisme Català (10€): el modernisme va ser un art que va arribar a tots els nivells, no només van ser edificis i pintures. Aquí podem observar mobles ideats per arquitectes per alguna de les famílies modernistes de la ciutat.

Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Catalunya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: Cost total del guia: 220€ - Cost de l’hora extra del guia: 55€

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Hora recomanada d’inici: 10.00 o 15.00 al vostre hotel.


No incluido:

El transport, les entrades a la Sagrada Família, al Park Güell i a la casa modernista que escolliu – has de saber que amb el Guia Oficial no es fan cues per entrar i no cal reservar prèviament en cap dels establiments si sou 9 o menys persones.

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.