Barcelona modernista (més enllà de Gaudí)

Barcelona - Modernisme
1416

Un tour per a descobrir el patrimoni modernista de Barcelona més enllà de Gaudí.
El modernisme es caracteritza per l’ús de la línia corba i l’asimetria; la riquesa i el detallisme de la decoració; la imaginació creativa i la presència de color; l’ús de motius vegetals, i el renaixement de les tècniques tradicionals i de les arts decoratives aplicades a materials com el ferro forjat, el vidre, la ceràmica o la fusta.

Aquest tour guiat vol anar més enllà de Gaudí per explorar la vida i obra d’altres destacats arquitectes i artistes modernistes que també van deixar la seva empremta a Barcelona: arquitectes com Domènech i Muntaner, Puig i Cadafalch, Pere Falqués o Enric Sagnier, ebenistes com Gaspar Homar o Joan Busquets; orfebres i joiers com els germans Masriera,etc.

Durant el tour descobrirem tresors modernistes com el Palau de la Música, la Casa Calvet, Els Quatre Gats, el mercat de la Boqueria, l’Hospital de Sant Pau, la Casa del Paraigües, la Casa Lleó-Morera, botigues art déco, la Casa de les Punxes, les faroles del Passeig de Gràcia, etc.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores (mig dia) / 8 hores (dia sencer)

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies


No incluido:

Transport públic (metro, bus o taxi)

El tour inclou una visita a l’Hospital de Sant Pau
El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i podem visitar altres edificis: Palau de la Música, Casa Lleó Morera, Casa Ametller, etc.
També es pot completar el tour amb una visita al Museu del Modernisme

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.