Barri Gòtic a peu

Gòtic - Barcelona
822

Voltar per Ciutat Vella és viure 2000 anys d’història. Visitarem les Rambles, l’avinguda més famosa de Barcelona; l’interior del Mercat de la Boqueria, el més visitat de la ciutat; el Teatre del Liceu, exemple de l’esplendor de la Burgesia; Santa Maria del Pi; l’antic Call Jueu; la Plaça de Sant Felip Neri i la petjada que en ella va deixar la Guerra Civil Espanyola; la Catedral (Exterior); el Palau Reial; l’Ajuntament i el Palau de la Generalitat; el Temple romà d’August del segle I AC i Santa Maria del Mar (interior). En aquest itinerari també ens detindrem en altres racons privilegiats de la ciutat que et reservo com a sorpresa.

A mig tour aconsello fer una pausa: per a mi una de les millors opcions és en una de les xocolateries històriques de la ciutat, per provar el Suïs: xocolata desfeta amb nata i xurros.

Notes: no es possible visitar la Catedral el dissabte després de les 17.00 i el diumenge només de 14.00 a 17.00. I en tot cas es deuran portar les esquenes cobertes. El mercat de la Boqueria tanca els diumenge i els dilluns molts dels establiments de peix tanquen.

Si ho desitges pots ampliar aquest tour amb alguna de les opcions que et deixo a continuació. Totes situades al centre ciutat i assequibles a peu:

Palau Güell (12€): dissenyat per Gaudí perquè hi visqués la família Güell. Situat al costat de la Rambla, Gaudí va saber trobar infinitat de solucions per aquest reduït espai. Des del 2011 es possible visitar-lo.
Museu Picasso (11€): va ser un desig exprés del pintor i és l’únic museu al Món on podem veure l’evolució de Picasso des de que neix com a pintor fins al Cubisme. Destaca la donació de l’artista de les 54 obres que composen les Menines.
Museu d’Història de la Ciutat (7€): a mitjans del segle XX es va descobrir al subsòl de la ciutat, a 11 metres sota el nivell actual, els antics carrers de la ciutat romana (els romans va fundar Barcino). El museu et permet fer un salt en el temps per veure la base de les muralles, el que va ser la bugaderia, una domus…
Palau de la Música (18€): la societat catalana va unir esforços per construir un lloc on la coral de l’Orfeó Català pogués assajar i tocar. L’edifici poder és l’obre mestra de Lluís Domènech i Montaner – El Palau de la Música realitza les seves visites en grup i requereix de reserva prèvia.

Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Catalunya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: Cost total del Guia: 220€ - Cost de l’hora extra: 55€ (entrades no incloses)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Hora recomanada d’inici: 10.00 o 15.00 al vostre hotel.


No incluido:

El transport, les entrades (si és el cas) – has de saber que amb el Guia Oficial no es fan cues per entrar i no cal reservar prèviament en cap dels establiments si sou 9 o menys persones.

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.