Carcassona, ciutat medieval

Carcassona, ciutat medieval - guided tour
1699

L’1 d’agost arribaven les tropes creuades capitanejades per Simó de Montfort per a assentar le campament d’assetjament contra el vescompte occità Roger de Trencavel.
Aquests exèrcit, creat pels fancs a petició del papa Inocensi III tenien com a missió erradicar una fe que havia estat denominada «heretgia» desde Roma, els «bons homes» o més coneguts avui dia com els «càtars».
Però qui eren exactament aquests homes i dones ? quina concepció tenien del món ? es podien considerar com una secta heretge ? o estariem davant dels primers «pacifistes» de la regió ?
Els invito a conèixer de prop alguns dels misteris que envolten aquest episodi que esdevindrà clau en la formacio geopolítica d’aquell temps, tant per les seves repercusions de la zona com per les conseüències que tindrà per a la Corona d’Aragó
Descobrirem entre murs, merlets, espitlleres, matacans, cadafalchs, cabrestants etz. tot un sistema de defensa medieval d’un dels llocs més impressionants i íntegres conservats a Europa i catalogats per la UNESCO


Idioma: Catalán

Lugar: Carcassona

Província: Occitanie

País: França

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2 hores

Precio EU - Euro: 145€

Accesibilidad:
Deficiencia visual

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat
Dilluns - Diumenge 09:00 - 20:00h


No incluido:

La visita es centra en la fortalesa i les seves muralles, no queda inclòs l'entrada al Castell comtal (opcional)

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.