Ciutat Vella (El Gòtic & El Born)

Ciutat Vella - Barcelona

Ciutat Vella (El Gòtic & El Born)

Ciutat Vella - Barcelona
1467

Visita els racons més interessants de Ciutat Vella i descobreix la història i el patrimoni arquitectònic del barri Gòtic i del Born
Ciutat Vella, que inclou zones com l’anomenat barri Gòtic, els quarters de Sant Pere, Santa Caterina, el Pi, la Mercè i la Ribera (més conegut com a Born) conserva bona part del llegat històric de la ciutat, des de l’antiga Barcino romana fins als nostres dies. I és que pràcticament cada edifici, carrer i església amaga una història sorprenent.

Aquest tour guiat, farcit d’història, cultura i arquitectura, us permetrà descobrir els aspectes més destacats de l’antiga Barcelona, així com un bon grapat d’històries i d’anècdotes que de ben segur no coneixeu.

Durant el tour visitarem els carrers i racons més destacats i amb més interès històric de Ciutat Vella i tindrem l’oportunitat de gaudir i descobrir indrets i edificis tan emblemàtics com l’antic barri jueu; la Catedral; les esglésies de Santa Maria del Mar, Santa Maria del Pi, La Mercè i l’església dels Sants Just i Pastor; Les Rambles; els mercats de la Boqueria i Santa Caterina; el Palau de la Generalitat i l’Ajuntament; l’antic Palau Reial Major; la Llotja; el carrer Montcada i el Centre d’Interpretació del Born.

El tour inclou una visita a la Catedral i a l’església de Santa Maria del Mar
Durant el tour visitarem els mercats de Santa Caterina i la Mercè.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores (mig dia) / 8 hores (dia sencer)

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies.


No incluido:

El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i podem visitar tots aquells edificis i museus de Ciutat Vella que desitjeu: Museu d’Històra de Barcelona, Palau Güell, Museu Picasso, església del Pi o dels Sants Just i Pastor, etc.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.