Cripta Güell

Güell Gaudí guided tour
1580

La Colonia Güell es una mostra de colonia industrial tèxtil pròpia del S.XIX i a poc distància de Barcelona, declarada Be d’Interès Cultural, ja que el seu conjunt va ser projectat per arquitectes modernistes de primera línia contractats per l’empresari, fundador i mecenes de la cultura Eusebi Güell.

La construcció de l’església va recaure sobre Antoni Gaudí, de la qual només va concloure la Cripta, una de les 5 obres de l’arquitecte declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

El nostre recorregut inclou un passeig pels carrers de la colònia explicant els diferents edificis que la componen: l’escola, la casa del mestre, l’ateneu, el teatre Fontova i l’església. Al ser un nucli habitat, la visita a interiors només es realitzarà a la Cripta Güell.

De retorn a la ciutat ens dirigirem fins el Passeig de Gràcia, el carrer més important i comercial de Barcelona on es troben botigues de luxe però també edificis modernistes molt interessants. Si es desitja per complementar el tour es pot visitar algun dels edificis que va construir Gaudí com la Casa Batlló o la Casa Milà, coneguda com La Pedrera.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona - Colonia Güell

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: La duració de la visita és de màxim 4 hores

Precio EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax. + Guia: 415€ / Minivan fins a 6 pax. + Guia: 425 € / Hora extra guia i cotxe: 100€ / Hora extra només Guia: 50 €

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Entrades i àpats.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.