Descobreix Barcelona amb nens

Mercat de la Boqueria
748

Aquesta ruta està pensada per que els pares pugin descobrir el Barri Gòtic de la Vella Barcelona, però amb nens i així que aquesta visita se’ls faci especialment particular. El tour és molt similar al del “Barri Gòtic a Peu” però amb alguna variant.

Es visita la Rambla, la Boqueria (també botigues de llaminadures i sabrem qui va inventar el Chupa Chup), l’església del Pi, una Xocolateria, botigues de joguines quasi centenàries, Sant Felip Neri, el Temple d’August, la Catedral per dins per conèixer lesoques i pujar al terrat, Santa Maria de Mar i el Museu del Mamut.
Amb nens és fa quasi obligatoria la parada a una de les xocolateries històriques de la ciutat per provar el que aquí anomenem Suïs: xocolata calenta amb nata i xurros.

Notes: no és possible visitar la Catedral el dissabte després de les 17.00 i el diumenge només de 14.00 a 17.00. I en tot cas es deuran portar les esquenes cobertes. El mercat de la Boqueria tanca els diumenge i els dilluns molts dels establiments de peix tanquen.

Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Catalunya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: Cost total del guia: 220€

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Hora recomanada d’inici: 10.00 o 15.00 al vostre hotel


No incluido:

Les entrades a la Catedral (4€) ni al Museu del Mamut (7,5€ adults) – has de saber que amb el Guia Oficial no es fan cues per entrar i no cal reservar prèviament en cap dels establiments si sou 9 o menys persones.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.