El Call, la vella Barcelona jueva

Call jueu - Barcelona

El Call, la vella Barcelona jueva

Call jueu - Barcelona
1666

Visita el Call i descobreix els aspectes més destacats de l’antiga comunitat jueva de Barcelona
El Call, l’antic barri jueu de Barcelona, està situat al bell mig del Barri Gòtic i els seus carrers i cases van allotjar des del segle XII una de les comunitats jueves més importants de la península fins que l’agost del 1391 el barri va ser atacat i els seus veïns assassinats o forçats a convertir-se al cristianisme.

Aquest tour guiat us permetrà conèixer com vivien els jueus barcelonins i descobrir les principals característiques del judaisme, una complexa combinació de religió, cultura i tradició.
Durant el tour, que mira de seguir l’antic traçat del Call, tindreu l’oportunitat de conèixer l’estructura de l’aljama; descobrir els principals oficis dels jueus; entendre la importancia de les sinagogues; veure les poques restes del Call que han sobrevisqut i conèixer alguns aspectes destacats dels prohoms més importants que durant quasi tres segles van viure a l’antic barri jueu de Barcelona.

El tour inclou una visita a la suposada sinagoga major de l’antic Call


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 2 o 4 hores

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.