El món de Gaudí

Gaudí guided tour
1367

Únicament Gaudí conforma el contingut de la visita.

S’inicia el recorregut al Passeig de Gràcia, realitzant una visita exterior i a peu les illes del barri de l’Eixample compreses entre la casa Batlló i la casa Milà (Pedrera), descobrint rajoles, fanals i claraboies dissenyades a principis del segle XX.

Després la ruta ens porta pel barri de Gràcia esquitxat d’edificis modernistes, fins arribar al Park Güell. El parc, dissenyat originalment per ser una ciutat-jardí, va ser el lloc on l’arquitecte Antoni Gaudí va viure 20 anys envoltat de la naturalesa que va inspirar la seva obra. El recorregut es realitza a peu i entre els viaductes amb forma d’onada i escales de pedra anirem descobrint les vivendes, el mercat, els pavellons de l’entrada i el gran banc, tot decorat amb la fomasa tècnica del ‘trencadís».

La visita acaba en el, encara en construcció, temple de la Sagrada Família, obra mestra d’Antoni Gaudí, a la que va dedicar 43 anys de la seva vida.

Per grups d’1 a 3 persones els recomanem utilitzar taxis, ja que no val la pena un altre transport i surt més econòmic.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: La duració de la visita és de màx. 4 hores. Es pot ampliar si es desitgen visitar interiorment alguna de les cases de Gaudí.

Precio EU - Euro: Tarifa guia oficial: 200€ / Hora extra: 50 € / Cotxe privat de 1 a 3 pax. + guia: 415€ / Minivan fins a 6 pax. + guia: 425 / Hora extra cotxe i guia: 100€

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Entrades i àpats.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.