«El último adiós de Carmen Amaya»

Visita guiada Carmen Amaya

«El último adiós de Carmen Amaya»

Visita guiada Carmen Amaya
2920

Carmen Amaya vivió en Begur de 1961 hasta el día de su muerte, el 19 de noviembre de 1963, en una masía fortificada situada a los pies del Castillo de Begur. La visita guiada hace un recorrido por su casa dónde las historias, anécdotas, fotografías y artículos de la época, nos transportan hasta los años 60 para revivir sus dos últimos años de vida.

Idioma: Castellà

Lugar: Begur

Província: Girona

País: España

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 1 hora

Precio EU - Euro: 5

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Para particulares, los sábados 22 de octubre, 12 de noviembre y 10 de diciembre de 2016 de 11h a 12h de la mañana.

Grupos interesados en otros días y horas preguntar disponibilidad y precio.


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: Sandra Bisbe

Molt bones, sóc la Sandra Bisbe Lluís. Nascuda a l’Empordà, gaudeixo cada dia del que ens brinda aquesta bonica terra. Des d’aquell 96 que vaig esdevenir Guia Oficial de Turisme ha plogut molt, i els anys m’han ensenyat que no hi ha res millor que ser amfitrió a la teva pròpia terra. Una de les raons per les quals he creat aquestes rutes, i no unes altres, és perquè les arrels tiren. Diuen que cal saber d’on venim per saber qui som, i sempre he tingut una gran curiositat per conèixer la història de la meva gent i del meu poble. Tots som fills d’una història familiar, la qual alhora forma part d’una de col.lectiva. Les meves rutes parlen d’històries col.lectives, però sempre partint d’una investigació familiar. Per mi aquesta connexió emocional ha estat la condició sine qua non per el.laborar les rutes i transmetre-les amb la mateixa emoció amb què les sento. Les entrevistes personals – a familiars, amics i veïns del poble – per conèixer de viva veu testimonis de vida; la recerca documental en arxius; i el recolzament en la premsa i en les imatges de l’època són el pal de paller de les meves rutes i totes elles configuren part de la història social contemporània empordanesa. M’agradaria molt poder-vos explicar la meva particular manera de veure l’Empordà. Sereu molt benvinguts!