Els 4 punts bàsics de la ciutat de Barcelona

Catedral Barcelona
672

Per conèixer el més bàsic de Barcelona, allò que no pots anar-te’n sense haver vist, aconsello 2 visites de 4 hores:

Dia 1 – el Casc Antic a peu: voltar per Ciutat Vella es viure 2000 anys d’història. Visitarem les Rambles, l’avinguda més famosa de Barcelona; l’interior del Mercat de la Boqueria, el més visitat de la ciutat; el Teatre del Liceu, exemple de l’esplendor de la Burgesia; Santa Maria del Pi; l’antic Call Jueu; la Plaça de Sant Felip Neri i la petjada que en ella va deixar la Guerra Civil Espanyola; la Catedral (Exterior); el Palau Reial; l’Ajuntament i el Palau de la Generalitat; el Temple romà d’August del segle I AC i Santa Maria del Mar (interior). En aquest itinerari també ens detindrem en altres racons privilegiats de la ciutat que et reservo com a sorpresa.
A mig tour aconsello fer una pausa: per a mi una de les millors opcions és en una de les xocolateries històriques de la ciutat, per provar el Suïs: xocolata calent amb nata i xurros.

Dia 2 – la nova Barcelona construïda a partir de finals del segle XIX: començarem a Passeig de Gràcia, avui en dia la “5a Avinguda de Barcelona” i on les famílies riques de la ciutat s’hi van instal·lar. Entre el més destacable, veurem la Casa Batlló i la Casa Milà (sense entrar) i comprendrem com vivia la burgesia; visitarem l’interior de la Sagrada Família, l’obra mestra de Gaudí; i finalment ens endinsarem en el Park Güell.

Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 2 tours de 4 hores

Precio EU - Euro: 2x220€= 440€ (en cas d’ampliar: hora extra 55€)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Hora recomanada d’inici: 10.00h o 15.00h al vostre hotel.


No incluido:

El transport, les entrades – has de saber que amb el Guia Oficial no es fan cues per entrar i no cal reservar prèviament en cap dels establiments si sou 9 o menys persones.

Pel transport, el més usual i econòmic és el transport públic i taxi; un altre opció és llogar un vehicle amb xofer (limusina o monovolum), però realment li trèiem poc profit.

Pots variar al teu gust els tours: per ex. entrar a la Catedral, a la Casa Batlló, la Milà, el Palau Güell o visitar l’esplendorós Palau de la Música.

Per accedir a la zona monumental del Park Güell s’ha de pagar una quota d'entrada (preu: entrada general 8 € adults, nens 0-6 anys gratuït).

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.