Els colors i el paisatge de Miró a Mont-roig

Els colors i el paisatge de Miró a Mont-roig

2722

Ruta guiada per conèixer l’obra i la vida de l’artista Joan Miró, vinculades a la vila i el paisatge de Mont-roig (Baix Camp, Tarragona).
Un jove Miró arribà a Mont-roig per estiuejar a la masia que la família havia comprat a prop del poble. A Mont-roig Miró descobreix un paisatge ple de colors vius,: el roig de la terra, el blau del cel i del mar…Els colors i el paisatge de Mont-roig l’inspiraren en obres tan famoses com «La Masia», «Hort amb ase», «Terra llaurada», entre altres.
La ruta iclou la visita guiada al Centre Miró, un centre d’interpretació on podem veure obres facsímils de l’artista vinculades a la vil·la. A continuació pujarem a l’ermita de la Mare de Déu de la Roca, un indret màgic que dóna nom al poble, pel color roig de la muntanya. Des de l’ermita, contemplarem impressionants vistes als camps d’oliveres, a les muntanyes i a la Costa Daurada. Per acabar farem un tast de productes típics.


Idioma: Catalán

Lugar: Mont-roig

Província: Tarragona

País: Catalunya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2, 50 h

Precio EU - Euro: 15

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Dimecre-Dissabte : 10:00 - 13:00, 17:00 20:00
Diumenge: 11:00-13:00


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.