Especial museus de Barcelona

Museums guided tour
1626

Itineraris museïstics a Barcelona amb visites guiades.

Per aquells que volen conèixer exclusivament l’oferta museïstica de Barcelona, els podem organitzar itineraris que enllacin diferents museus de la ciutat. En tenim molts i molt imortants, i aquí en tenim alguns exemples:

Fundació Miró

Aquest museu es troba al turó de Montjuïc des de 1975. Podem veure al seu interior no només pintura, sinó també escultura i tapissos, tot plegat enmarcat en un edifici molt modern i des del que podrem gaudir des de la seva terrassa boniques panoràmiques de la ciutat.

Museu Picasso

Al centre històric, i aprop de la zona en la que va viure Picasso quan va venir a viure amb la seva familia a Barcelona, es troba aquest museu que ocupa 5 palaus medievals on si pot admirar l’evolució del pintor.

Museu d’Art de Catalunya (MNAC)

Un edifici que es va construir el 1929 i que al llarg dels anys ha anat ampliant la seva col.lecció fins a tenir molts museus en un. Va des del romànic fins avui dia, amb més de mil anys d’història.

Museu d’Història de la Ciutat (MUHBA)

Descobrim les entranyes de Barcelona, amb les restes romanes dels fundadors de la ciutat del segle I a.C.

Museu d’Història de Catalunya (MHC)

A aquest edifici que va servir com a magatzems per a les mercaderies que arrib’aven al port de Barcelona durant el segle XVIII, podrem veure l’evolució de l’història de Catalunya des de l’edat prehistòrica fins els nostres temps. Tot un recorregut pel temps.

Museu del MOdernisme Català

El Modernisme a Catalunya i més concretament a Barcelona ha tingut molta importància, i per això un dels grans col.leccionistes d’antiguetats ens mostra una sèrie d’objectes d’aquella època.

Per a nens: Museu de la Xocolata

Tant per nens com per grans, a qui no li agrada la xocolata? Aquí veiem l’història d’aquest llaminer cacau i com poc a poc es va anar introduïnt a Europa i fa gaudir a tots. Existeix la possibilitat de fer alguns tallers amb xocolata.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Segons l'itinerari

Precio EU - Euro: Consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Consultar

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.