Excursió Pirineus – Parc Nacional (4 dies)

Hiking Pyrenees
1661

4 dies d’ Excursio Pirineus al voltant del Parc Nacional.
Aquesta es ruta de 4 dies de Excursió Pirineus al Parc nacional d’Aigüestortes practicant senderisme en el millor Parc Nacional d’Espanya. També visitarà Taüll que es un típic poble de muntanya situat a 1520 metres d’altitud, a més Vostè estarà al cor dels Pirineus i veure el pur estil romànic.
Reservi per a vostè els millors allotjaments a Boi ‘s Valley. Podem subministrar trasllat des de Barcelona amb el nostre guia.

Senderisme i escalada al Parc Nacional d’Aigüestortes és una activitat molt agradable, es pot triar entre tot tipus d’escalada, escalada de esportiva i rutes multipitch, sempre en un excel·lent granit sòlid mentrestant vostè està en un lloc molt salvatge. Hi ha molts llocs d’escalada esportiva a la zona principal coneguda com Cavallers, també llargues rutes alpines que estan només a una hora de caminada des de la zona d’aparcament. Les línies verticals de granit en l’àrea de Comalestorres amb una paret de 230 metres de llarg. Preparem per a vostè les rutes d’escalada d’alta qualitat i els senders multipitch increïbles que vostè tindrà en compte forewher. allotjament.

Opcions:
Hem preparat varis nivells d’actividad, Vostè decideix el nivel que Vostè desitja realitzar segons les hores de senderismo diari.
Nivell 1 i 2 Par a tots, Fantàstiques vistes del Parc Nacional . 4h de senderisme cada dia.
Nivell 3 i 4 Esportiu, 5 h de sendrisme cada dia.
Nivell 5 per a experts, 7 h de senderismo cada dia.


Idioma: Catalán

Lugar: Pirineus

Província: Lleida

País: Espanya

Nivel de actividad: Medio

Duración del servicio: 4 dies

Precio EU - Euro: 500 € (preu per un grup de fins a 7 persones)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat


No incluido:

El preu inclou:
4 Dies Guia de muntanya. Senderisme o escalada en roca amb una guia de muntanya. Tots els snaks diaris. Segur d’accidents.
El preu no inclou:
Transport fins al primer punt de trobada i des del punt de sortida. Trasllat des de Barcelona, ​​Girona o aeroport i trasllat segons programa. Si us plau pregunteu-nos. Allotjament a Hostal o cabana, es paga en el lloc. Tot l’esmorzar i 3 sopars. Alberg o cabana pot proporcionar. Dinar, (es poden demanar dinars en l’allotjament). Bitllets per al Museu. Activitats fora del programa. Despeses personals. Qualsevol article no esmentat específicament en el programa.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.