Flors i jardins modernistes

Natura modernista a Terrassa

Flors i jardins modernistes

Natura modernista a Terrassa
1849

La inspiració en la natura!

Us heu fixat mai en la quantitat d’elements naturals que decoren les façanes, interiors i jardins de les cases, els teixits de la llar i els vestits i complements modernistes? De ferro, de pedra, de vidre, de ceràmica, esgrafiades, brodades, llavorades, aplicades, estampades… Avui fixem la mirada en les flors i plantes més representades i transformades pels artistes del Modernisme. Una preciosa obsessió per “domesticar” la natura, present al jardí de la Casa Alegre de Sagrera, als carrers de Sant Pere, del Teatre i de Sant Pau, a la Casa Coll i Bacardí (Casa Baumann) i, sobretot, a l’espai Modernisme del Centre de Documentació i Museu Tèxtil (CDMT). Ens acompanyes a descobrir-la?


Idioma: Catalán

Lugar: Terrassa

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2 hores 30 minuts

Precio EU - Euro: 8,00 € adults. - 5,60 € majors de 65 anys, famílies nombroses i titulars carnet Jove. - 4,00 € infants de 6 a 16 anys, persones en situació d’atur i persones amb discapacitat (degudament acreditades). - Gratuït per a menors de 6 anys.

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Cada quart diumenge de mes. ( Consultar excepcions )
A les 10:30 h, trobada amb el/la guia a la CDMT
Cal fer reserva prèvia.


No incluido:

Servei inclòs: visita guiada al Centre de Documentació i Museu Tèxtil, a l’exterior d’edificis modernistes com la Casa Coll i Bacardí, entre d’altres i al jardí de la Casa Alegre.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.