Girona

Girona

Girona

Girona
1672

Descobreix la momumental ciutat de Girona i el seu excepcional Call, un dels més ben conservats d’Europa
Girona, la dels quatre rius, és una de les ciutats més boniques de Catalunya i el seu nucli antic és un dels millors conjunts històrics i monumentals del país: muralles romanes i medievals, edificis romànics i gòtics, espais barrocs i un dels antics barris jueus més ben conservats d’Europa. I la ciutat nova, amb una important activitat comercial, alberga destacades obres noucentistes i espais pintorescos, amb les famoses façanes de colors a banda i banda del riu Onyar.

Un completíssim tour guiat que ens permetrà descobrir els racons més bonics i amb més interès històric i cultural de la ciutat: l’espectacular Catedral, amb la nau gòtica més ampla del món; els costeruts i estrets carrers de l’antic Call; el barri de Sant Pere i el seu monestir romànic; la popular Rambla de la Llibertat; el parc de la Devesa i els seus impressionants plataners; les muralles romanes i carolíngies; la frondosa vall de Sant Daniel, etc.

El tour, sigui mig dia o un dia sencer, inclou una visita a la Catedral i l’església de Sant Feliu.
El tour d’un dia inclou també una visita al Museu d’història dels Jueus catalans i una visita al Museu d’Art de Girona o al Museu d’historia.


Idioma: Català

Lugar: Girona

Província: Girona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores (mig dia) o 8 hores (un dia sencer)

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies.


No incluido:

Sortides des de Barcelona (amb tren o transport privat) o Girona.

El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i incloure visites guiades a altres edificis com la casa-museu Rafael Masó, els Banys “àrabs”, el monestir de Sant Pere de Galligants o el Museu del Cinema.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.