Història i Sabors a Prades i Capafonts

Prades-Capafonts

Història i Sabors a Prades i Capafonts

Prades-Capafonts
2387

Amb aquesta ruta podrem conèixer algunes de les poblacions més interessants del nord de la comarca del Baix Camp:

Prades: la vila vermella. Anomenada així pel tipus de pedra que caracteritza la majoria del seus edificis. Prades és el nucli més turístic d’aquestes muntanyes, del qual destaquen construccions com l’església gòtica de Santa Maria, la Plaça Major porxada i la font renaixentista, a més dels diversos portals medievals. Passejarem pels seus carrers i parlarem de la seva història, monuments i tradicions. També visitarem el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades, que ens farà una aproximació al paisatge de la zona.

Capafonts: aquest poble encantador també ofereix punts de gran interès històric i social: visitarem el forn medieval que encara es conserva i que va estar en ús fins l’any 1986.

Completarem la ruta degustant alguns dels productes més típics de les Muntanyes de Prades”

Idioma: Catalán

Lugar: Prades i Capafonts

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Segons itinerari acordat.

Precio EU - Euro: 15 €/persona

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat


No incluido:

Per a grups concertats consulta’ns les nostres tarifes de grup
Cal reserva prèvia.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.