Horta: laberint & Can Masdeu

Horta - Laberint

Horta: laberint & Can Masdeu

Horta - Laberint
1777

Un tour semi urbà que combina una visita guiada al barri d’Horta i el seu famós Laberint amb una excursió per Collserola
Horta encara conserva un cert aire del poble que va ser. Caminant pel carrer d’Aiguafreda, el més emblemàtic del barri, hom pot tenir la impressió de no ser a Barcelona, sinó en aquell bonic poble a l’est de Barcelona ple de safarejos i pous que aprofitaven les aigües clares i transparents dels nombrosos torrents que baixen de Collserola.

Aquest recorregut pel barri ens permetrà visitar els racons més interessants de l’antiga vila d’Horta i descobrir els secret del Jardí Romàntic del Laberint, una veritable joia natural i arquitectònica. El tour acaba amb una excursió per la serra de Collserola fins a Can Masdeu, una vella masia “okupada” des de fa volts anys i convertida en tot un símbol de la ciutat i del moviment “okupa”.

El tour inclou una visita al Parc del Laberint d’Horta.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies.


No incluido:

El tour també pot incloure una visita a la rèplica del Pavelló de la República, amb un important fons documental de la Guerra Civil.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.