La Barcelona del 1714

Fossar de les Moreres

La Barcelona del 1714

Fossar de les Moreres
790

El dia que Carles II d’Àustria, rei de las Españas va morir, Barcelona era una de les ciutats comercials més actives del món. Al seu port hi arribaven productes dels 5 continents i molts dels seus habitants estaven acostumats a gaudir del bo i millor que aquella riquesa comercial els oferia.

Poc podien imaginar que uns quants anys després viurien un dels episodis més tristos i a la vegada èpics de la història de Catalunya.

Passejant pel Born, us parlarem de com Barcelona va tornar a ser la cort d’un rei, en Carles III d’Àustria, i de com els seus habitants, organitzats amb la Coronela van lluitar fins al final per evitar la victòria d’un altre, Felip V de Borbó, que va acabar imposant-se en un dels majors setges militars desplegats fins aquell moment.
Però també us explicarem com era el dia a dia d’aquella gent que segurament mai van imaginar que acabarien sent els grans defensors dels drets i les llibertats de Catalunya.

Consulta’ns el preu, que dependrà del nombre de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat i l’IVA.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2h 30

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:
Silla de ruedas
Mobilidad reducida

Programación de horarios:

De dilluns a diumenge, de 9'30 a 16'30


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.