La Barcelona gremial

gremis Barcelona

La Barcelona gremial

gremis Barcelona
1930

Un tour per a descobrir la Barcelona medieval i entendre l’important paper que els gremis han tingut en el desenvolupament de la nostra ciutat
A què es dedicaven els flassaders? Què feien els freners? Per què el carrer Blanqueria no era un bon lloc per passejar? Per on passava el famós Rec Comtal? Què són les cofradies? Què eren els tapins ? Qui formava part de la famosa Coronela?

Els gremis, agrupacions d’artesans dedicats a un mateix ofici, van ser un dels elements més destacats de la Barcelona medieval i moderna, i van funcionar fins el segle XIX. Cada gremi s’instal·lava en un mateix carrer i acostumaven a formar cofradies, és a dir, associacions de carácter religiós sota l’advocació d’un sant protector o patró.

Aquest tour guiat per Ciutat Vella us permetrà esbrinar l’origen de molts carrers, descobrir vells oficis i entendre l’important paper que els gremis i menestrals han desenvolupat durant tota la història de la ciutat.

Aquest tour inclou una visita a la Catedral.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 2 o 4 hores

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.