La Casa Coll i Regàs com a mostra d’una època

1123

Una parada obligada per tots aquells apassionats de l’art, l’arquitectura, i l’època del Modernisme és descobrir el projecte d’una casa que esdevé una obra d’art per la vida quotidiana: la Casa Coll i Regàs de Mataró propietat de la Fundació Iluro i un exemple de l’inici d’una trajectòria esplendorosa de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, fill de Mataró.

Accedint a les diverses estances de la planta noble descobrirem les novetats tècniques i la concepció dels espais pel que fa a lluminositat, distribució, amplitud, disseny i higiene que asseguraven les màximes comoditats per la vida diària. Amb l’ajuda de plànols, parlarem de la idea original del projecte i les curioses solucions que incorpora l’arquitecte.

La visita guiada ofereix la possibilitat de mostrar documents històrics de l’arxiu familiar de Joaquim Coll i Regàs per entendre la figura d’un empresari dedicat i compromès socialment degut a la seva profunda religiositat. A través de les lectures de publicacions de l’època, descobrirem el reconeixement que va rebre el propietari de la fàbrica Sobrinos de Antonio Regàs per les seves actituds reformistes.


Idioma: Catalán

Lugar: Mataró

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 60min visita guiada + 60min visita lliure

Precio EU - Euro: 100€ grups màx 25 persones

Accesibilidad:
Silla de ruedas
Mobilidad reducida

Programación de horarios:

Dijous i diumenges a les 12h
Divendres i dissabtes a les 18h


No incluido:

Està inclòs un cafè o infusió a la terrassa-jardí després de la visita!

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.