La Catedral de Tarragona: del cel a la terra

1840

La recuperació de la seu metropolitana de Tarragona es plasma amb la construcció de la seva magnífica catedral, una basílica de transició del romànic al gòtic, l’imponent claustre i les dependències canonicals. Tot aquest conjunt es troba ubicat al damunt de les restes de l’antic recinte de culte romà, aprofitant en un dels angles del claustre les restes del propi tèmenos romà. Una experiència de silencis, devoció, fe, esforç, història i art al cor de la ciutat actual per gaudir-la i veure-la des del cel.
En aquesta visita no només coneixeràs la Catedral, la seva imponent façana, les capelles i un dels claustres més grans d’Europa. També tindràs l’oportunitat de pujar al campanar i retrocedir en el temps fins a les restes romanes del segle I.

Una experiència de silencis, devoció, fe, esforç, història i art al cor de la ciutat actual.


Idioma: Català

Lugar: Tarragona

Província: Tarragonès

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 3h

Precio EU - Euro: Grup de 2 pax: 90 euros Grup de 4 pax: 120 euros Grup de 6 a 15 pax: 20 euros persona

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Cal fer reserva prèvia


No incluido:

Per la pujada al campanar, aquesta visita no està indicada a persones amb dificultats respiratòries, cardíaques, de mobilitat o vertigen

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.