La Guerra Civil a Barcelona

Guerra Civil - Barcelona

La Guerra Civil a Barcelona

Guerra Civil - Barcelona
1700

Un apassionant recorregut per entendre com es va viure la Guerra Civil a Barcelona
Passejant avui pels carrers de Barcelona resulta difícil imaginar els sentiments, sensacions i esdeveniments que tingueren lloc als carrers de la ciutat durant la llarga i cruel guerra civil española, una guerra que va costar la vida a quasi un milió de persones, l’exili de centenars de milers i l’arribada al poder del general Franco.

Com es va arribar a la guerra? Per què va fracassar el cop militar? Qui eren els anarquistes? Com va viure Barcelona la seva particular revolució? Què va pasar durant els famosos “fets de maig”? Quan i per què es va perdre la guerra?

Aquest tour tracta de donar resposta a alguna d’aquestes preguntes i imaginar el que va passar a Barcelona durant la guerra prenent com a referència les vivències de George Orwell recollides al seu llibre “Homenatge a Catalunya”, una crònica molt subjectiva sobre la seva experiència a la Barcelona revolucionària i al front d’Aragó.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 2 o 4 hores

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies.


No incluido:

Aquest tour pot completar-se amb una visita a algun dels refugis antiaeris de la ciutat.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.