La llum de Cap de Quers

Llum de Cap de Quers

La llum de Cap de Quers

Llum de Cap de Quers
2520

Ruta a peu per la PUNTA DEL PARC NATURAL DE CAP DE CREUS

Viure l’experiència de presenciar la sortida del sol des de Cap de Creus és gaudir d’uns instants que quedaràn per sempre gravats a la teva memòria.

Itinerari circular per l’extrem més oriental del Parc Natural del Cap de Creus tot descobrint el què aquesta magnífica terra amaga. Indret on els Pirineus acaben, endinsant-se a la mar Mediterrànea. Paisatge d’extraordinària bellesa per la seva llum, el rocam inhòspit, la seva geologia i les seves històries de grans i experts navegants.

Què descobrir? A través del recorregut ens sumergirem en la història geològica de la Terra i entendrem la creació dels Pirineus. Mes enllà del inhòspit rocam, contemplarem d’avast de l’extens mar que envolta el Cap de Creus ( 1r Parc Natural marítim-terrestre declarat a Catalunya l’any 1992 i espai especialment protegit pels seus grans valors faunístics, botànics i geològics).

Edats recomanades: Adults i nens a partir de 10 anys.

Voleu ampliar els detalls d’aquesta ruta guiada a peu pel Parc Natural del Cap de Creus a la web de Rutes Cadaqués.


Idioma: Catalán

Lugar: Cap de Creus

Província: Girona

País: Espanya

Nivel de actividad: Ligero

Duración del servicio: 2h 30min (3,5 km)

Precio EU - Euro: 25 €

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat


No incluido:

Cal portar: Equipament amb roba adecuada (impermeable), bon calçat (de canya alta) ,ulleres de sol, crema solar, aigua i menjar.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.