La ruta dels 3 turons

carmel - Rovira - Creueta

La ruta dels 3 turons

carmel - Rovira - Creueta
1474

Un tour molt interessant per a descobrir l’evolució de Barcelona i apreciar-ne la seva bellesa i dimensió
Aquest tour, que combina zones urbanes i naturals, és una manera molt interessant i alternativa de descobrir les transformacions que ha experimentat la ciutat durant la seva història. El recorregut transcorre per tres dels turons més desconeguts de la ciutat: la Creueta del Coll, el Carmel i La Rovira i ens permet gaudir d’algunes de les millor vistes panoràmiques de Barcelona.

El tour comença al barri del Coll, des d’on pujarem fins al turó de la Creueta, una muntanya de 245 metres d’alçada i que durant molts anys va servir de pedrera. Després pujarem fins el cim del Turó del Carmel, a 266 metres d’alçada, des d’on podrem gaudir d’una de les millors vistes de la ciutat. L’últim turó que pujarem serà el de la Rovira, a 262 metres sobre el nivell del mar i que va ser el lloc escollit per emplaçar-hi la bateria antiaèria més important de la ciutat durant l’última Guerra Civil.

El recorregut és senzill, però per fer-lo és imprescindible tenir un mínim de condició física.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Mig

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies.


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.