L’Hospital de Sant Pau. Un hospital modern per una ciutat modernista.

Hospital de Sant Pau
678

De vegades es fa difícil veure què tenen en comú un ric banquer mort a París sense gaire descendència, uns terrenys situats als afores d’una ciutat industrial i un arquitecte apassionat per l’heràldica i la natura.
Però hi ha moments en què la combinació d’aquests factors fan sorgir obres magnífiques. I això és el que va passar amb l’Hospital de Sant Pau. Un hospital que havia de modernitzar la sanitat pública de Barcelona, que havia de fer que l’esperança de vida a la ciutat augmentés de manera important a principis de segle i que havia de convertir-se en un dels edificis més espectaculars del modernisme, no només barceloní, sinó de bona part d’Europa.

Vine a visitar-lo amb nosaltres. Mai un hospital t’haurà impressionat tan positivament.

Consulta’ns el preu, que dependrà del número de participants. El preu que et donarem inclourà la disponibilitat d’un guia habilitat per la Generalitat NOMÉS PER VOSALTRES, l’ús de radioguies individuals per poder seguir les explicacions mantenint la distància de seguretat, l’entrada al Recinte Modernista de Sant Pau i l’IVA.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 1:45

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:
Silla de ruedas
Mobilidad reducida

Programación de horarios:

Visita disponible:
Dimarts - Dimecres - Dijous - Divendres, entre les 10'00 i les 12'30 (l'hospital tanca a les 14'30)
Caps de setmana I festius: entre les 10'00 I les 15'00 (l'hospital tanca a les 17'00)


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.