Los americanos de Palafrugell

Americanos Palafrugell

Los americanos de Palafrugell

Americanos Palafrugell
2173

La Ruta de los Americanos de Palafrugell transcorre por 4 paisajes bien diferenciados: el traspaís de Llofriu, el paisaje urbano de Palafrugell, el frente marítimo de Calella de Palafrugell y la panorámica desde el Faro de St. Sebastià.


Idioma: Español

Lugar: Palafrugell (Llofriu, centro de Palafrugell, Port Bo, y el faro de Sant Sebastià)

Província: Girona

País: España

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Una mañana

Precio EU - Euro: desde 110 €

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Mañanas de Martes a Domingo


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: Sandra Bisbe

Molt bones, sóc la Sandra Bisbe Lluís. Nascuda a l’Empordà, gaudeixo cada dia del que ens brinda aquesta bonica terra. Des d’aquell 96 que vaig esdevenir Guia Oficial de Turisme ha plogut molt, i els anys m’han ensenyat que no hi ha res millor que ser amfitrió a la teva pròpia terra. Una de les raons per les quals he creat aquestes rutes, i no unes altres, és perquè les arrels tiren. Diuen que cal saber d’on venim per saber qui som, i sempre he tingut una gran curiositat per conèixer la història de la meva gent i del meu poble. Tots som fills d’una història familiar, la qual alhora forma part d’una de col.lectiva. Les meves rutes parlen d’històries col.lectives, però sempre partint d’una investigació familiar. Per mi aquesta connexió emocional ha estat la condició sine qua non per el.laborar les rutes i transmetre-les amb la mateixa emoció amb què les sento. Les entrevistes personals – a familiars, amics i veïns del poble – per conèixer de viva veu testimonis de vida; la recerca documental en arxius; i el recolzament en la premsa i en les imatges de l’època són el pal de paller de les meves rutes i totes elles configuren part de la història social contemporània empordanesa. M’agradaria molt poder-vos explicar la meva particular manera de veure l’Empordà. Sereu molt benvinguts!