Madeira: una illa verda al mig de l’Atlàntic

Senderisme per Madeira - Giroguies

Madeira: una illa verda al mig de l’Atlàntic

Senderisme per Madeira - Giroguies
1616

Una estada de vuit dies per conèixer Madeira, una illa d’origen volcànic, en ple oceà Atlàntic, amb una vegetació exuberant i unes muntanyes espectaculars.
Tant la part interior com la seva costa són extremadament accidentades. Tot un laberint de barrancs verds on s’hi van construir fa anys les levades, que s»integren en un conjunt d’àrees protegides, entre les quals destaquen el Parc Natural de Madeira i el Parc Ecològic de Funchal.
El bosc originari de Madeira, el bosc Laurisilva, va ser declarat Patrimoni Mundial Natural per la UNESCO, des de desembre de 1999 i integrant de la Xarxa Europea de llocs d’importància comunitària – Xarxa Natura 2000.

INFORMACIÓ ADDICIONAL
Itinerari:
Hem seleccionat una varietat d’itineraris molt interessants, per arribar a l’interior de l’illa i gaudir d’un paisatge desconegut i enlluernador. Caminant per aquests canals d’irrigació primitius, el visitant es trobarà amb paisatges absolutament impressionants.
Del blau profund del mar al verd de les altes muntanyes, l’emoció dels 0 als 1.862 metres està garantida!
Ens allotjarem en confortables hotels i gaudirem de la variada gastronomia rica en fruites, verdures, carns i peixos, a més del seu famós vi.

Caminarem per les levades de Rabaçal i 25 Fontes, Caldeirao Verde i Queimadas, totes elles entre bonics boscos de laurisilva i amb cascades espectaculars. També per la Ponta de São Lourenço i Boca do Risco, unes rutes vora el mar amb roques de colors vius i aigües cristal·lines. Ens sorprendrà una travessa pels grans cims volcànics de l’illa amb ascensió al pic Ruivo de 1.862 m. el més alt de Madeira. No cal oblidar la ciutat de Funchal que mereix una visita al seu centre, mercat, jardí botànic, etc.

Tipus:
Senderisme en grup, Senderisme personalitzat o a mida, Activitats per a famílies i amics
Nivell:
MODERAT – Rutes que podran ser completades per persones amb certa forma física. Fins a 14 km i desnivells màxims de 700m

Què inclou:
– Guia de senderisme Giroguies
– 7 allotjaments en habitació doble o triple amb bany en acollidors hotels
– 7 sopars
– 7 esmorzars
– Transports interiors en autobús privat
– Assessorament en temes de muntanya i material necessari
– Organització tècnica
– Impostos

A tenir en compte:
-Alguna jornada, el desnivell supera els 500 m.

-Època recomanada per fer aquest programa: abril, maig, juny, juliol, agost, setembre i octubre però aquest programa es pot fer durant tot l’any.

És obligatori que TOTS els participants tinguin una assegurança d’assistència en viatge, tipus RACC o d’altres companyies que ofereixen aquest servei. No n’hi ha prou amb la de la FEEC, aquesta cobreix accidents però no malalties. Si una persona es posés malalta i hagués de tornar abans o s’hagués de quedar més dies allà, o bé s’ha de tornar anticipadament per un problema familiar, etc. podria suposar una despesa important, per tant s’ha de tenir aquest risc cobert.

Si no en teniu, us en podem fer una per aquests dies, consulteu.