Mas Miró Sketching Tour (català)

Sketching tour

Mas Miró Sketching Tour (català)

Sketching tour
708

El Mas Miró es troba en una esplèndida finca situada al terme de Mont-roig (Baix Camp) en la qual trobem no només la residència sinó també la casa dels masovers que Miró va pintar en el seu famós quadre La Masia. Visitarem l’interior del Mas, les seves estances, el celler i el taller que Miró va fer construir per a crear les seves primeres obres escultòriques.
Parlarem de la seva història familiar, de la seva personalitat i del seu univers artístic mentre coneixeu amb detall les seves obres gestades en aquest lloc. Al llarg de la visita us convidarem a realitzar la vostra creacions utilitzant diferents tècniques i materials, alguns fins i tot inusuals com com el vi i elements de la terra, amb els quals farem una obra land art. Una experiència que us animarà a experimentar i a jugar amb l’art!
El material l’incloem nosaltres i serà prèviament desinfectat i separat per packs individuals o familiars. Seguirem el protocol de seguretat establert per la Fundació Mas Miró Mont-roig.

A càrrec de M.Carme Granados, Guia Oficial de Turisme de Catalunya llicenciada en Història de l’Art i Mar Ramos, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, amb especialització de Postgrau en Funcions del Dibuix.


Idioma: Catalán

Lugar: Mont-roig

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2,5 hores

Precio EU - Euro: 29€ adults i 22€ nens (8-14 anys) i majors de 65 anys.

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Inclou entrada al Mas Miró.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.