Mercat del formatge a Alkmaar

Visita guiada al Mercat del Formatge de Alkmaar
910

Diuen que a “Alkmaar comença la victòria” però sabeu a quina victòria es refereixen? Què devia passar als voltants al 1573 per a que a partir d’aquí, els Holandesos se sentissin forts per lluitar contra aquells invasors espanyols que els havien tingut quasi vuitanta anys sota el seu domini? Quina relació té això amb l’actual mercat del formatge?
I parlant del mercat: com es feien els negocis fa cinc segles? Quin paper tenia cada habitant en un dels mercats setmanals més importants de la ciutat?
Per descobrir això i més només cal visitar aquesta població i tots els dubtes se us seran resolts.

Si el que es vol és visitar en català una ciutat fora de la perifèria cosmopolita d’Amsterdam però que conté l’encant 100% holandès, aquesta és la ciutat d’Alkmaar. Visitarem el famós mercat del formatge d’aquesta típica ciutat.

Les/els nostres guies porten el distintiu de Descobreix Holanda penjant d’una cinta amb la senyera.


Idioma: Catalán

Lugar: Alkmaar

Província: Holanda Septentrional

País: Holanda

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2 hores

Precio EU - Euro: 27,5€ a partir de 16 anys. 17€ per canalla i joves de 10 a 15 anys. 7€ per nenes i nens de 5 a 9 anys. Sou més de 8 persones majors de 16 anys? pregunteu pels preus de grup.

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Dies de la setmana: cada divendres d’abril a setembre.
Hora i punt de trobada: A les 10 del matí davant l’estació de tren d’Alkmaar.


No incluido:

El preu no inclou el bitllet de tren.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.