Montjuïc, la muntanya màgica

Montjuïc, la muntanya màgica

1708

Descobreix l’important patrimoni natural, cultural i històric de Montjuïc i visita el Poble Espanyol, una joia poc valorada
Montjuïc ha tingut sempre un paper importantíssim en la història de la ciutat. D’antic cementiri dels jueus i inesgotable cantera de Barcelona fins a seu de la Segona Exhibició Internacional i dels Jocs Olímpics, passant per lloc privilegiat d’esbarjo i refugi de treballadors sense sostre.

Aquest tour ens permetrà conèixer alguns del esdeveniments més importants que han tingut lloc a la muntanya; visitar alguns dels equipaments culturals i esportius més destacats (Estadi Olímpic, Palau Nacional, Caixaforum, Castell-fortalesa; Palau Sant Jordi, el Teatre Grec, la Fundació Miró…); explorar jardins i parcs de tot tipus; i gaudir de vistes spectaculars.

El tour inclou una visita al Poble Espanyol i/o al castell.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores (mig dia) / 8 hores (dia sencer)

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies


No incluido:

El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i podem visitar altres equipaments: Palau Nacional, Fundació Miró, Caixafòrum, l’Estadi Olímpic, etc.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.