Paisatges del Puigsacalm

Travessa Puigsacalm

Paisatges del Puigsacalm

Travessa Puigsacalm
2119

Els desnivells de boscos de faig i les muntanyes clàssiques de les comarques de Girona, són els protagonistes d’aquesta travessa. Camins populars, camins esborrats pel temps. Aquest itinerari circula per camins tradicionals i corriols perduts en el temps. Boscos espectaculars de faig.

Viure en grup i compartir objectius de forma democràtica i respectuosa, són valors necessaris a la muntanya.

Els desnivells de boscos de faig i les muntanyes clàssiques de les comarques de Girona, són els protagonistes d’aquesta travessa. Camins populars, camins esborrats pel temps, tots ells ens portaran a aproximar-nos una mica més aquest territori especial i espectacular.
Aquest itinerari circula per camins poc concorreguts, per camins tradicionals i corriols perduts en el temps. Boscos espectaculars de faig, de grans catifes de maduixes silvestres entre avets i prats.
Al primer dia de travessa ens refugiarem en una casa de turisme rural espectacular. Una de les primeres cases de turisme rural. En un moment de descans, si ho desitgem, parlarem del material a la muntanya i logística. Tindrem dutxa, llit i sopar. L’endemà esmorzarem i ens donaran el dinar suficient per continuar la ruta.

Són 2 dies de travessa per camins tècnicament fàcils, però és important portar només el necessari i imprescindible per evitar sobrecàrregues. També roba seca de recanvi per quan arribem a la casa.
Descoberta cim dels llops, Puigsacalm i la Garrotxa.

Si no voleu fer-ho en dos dies, es pot fer en un dia. El paissatge mereix ser visitat !

El Refugi ha planificat un itinerari. No és el nostre principal objectiu haver-lo de complir en la seva totalitat. Aquesta és una decisió del/de la guia segons els paràmetres de seguretat dels/de les participants i del temps.

Material imprescindible:

Bota impermeable de canya alta.
Samarreta tèrmica.
Folre polar.
Paravent i impermeable.
Ulleres solars.
Crema solar.
Gorra d’abric/solar.
Guants.
Recanvis de roba seca per al cotxe (no a la motxilla).
Medicació (si s’està en tractament). Petita farmaciola personal.

Cal portar el menjar:
Esmorzar, dinar i aigua.


Idioma: Catalán

Lugar: Puigsacalm - La Garrotxa

Província: Girona

País: Espanya

Nivel de actividad: Medio

Duración del servicio: 1 dia (10 hores) o 2 dies amb pernoctació

Precio EU - Euro: 20 € /persona per a la sortida d'un dia, sense pensió. (Els grups han d’estar formats per un mínim de 8 adults)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar dates programades i disponibilitat.


No incluido:

L’activitat inclou:
Tècnic/a esports de muntanya, assegurança d’accidents, organització i gestió tècnica de grups, educador/a del medi ambient, assessorament de material.

No inclou:
Altres opcions no descrites com el transport, lloguer de material, àpats, pernoctacions.

Per a la travessa i pernoctació cal demanar informació per l'allotjament.

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.