Palaus i cases senyorials de Barcelona

Barcelona guided tour
1662

La riquesa de Barcelona com a ciutat i el seu patrimoni cultural ofereix al turisme l’oportunitat d’oferir-los la visita a palaus i cases senyorials d’exquisida bellesa. Alguns exemples, entre molts d’altres:

Palau Güell

Un personatge important de la història de Barcelona i què no dir de Gaudí, ja que fou un dels grans clients, podem visitar aquest palau que es va construir el 1888 i que ens mostra l’ingeni de Gaudí.

Casa Batlló

Una altra de les obres mestres de Gaudí i el seu ingeni per adaptar un edifici ja construit a com ell el va transformar, un lloc plè de color amb els seus innumerables mosaics trencats «trencadís».

Casa Milà (la Pedrera)

Una altra de les obres de Gaudí i que va portar molta polèmica a la ciutat, encara ara és un edifici del més actual, s’han inspirat moltes històries i caricatures, però també moltes pel.lícules. Molt interessant és pujar al terrat, visitar un museu amb numeroses maquetes i a més un apartament per fer-nos una idea de com vivia la burgesia catalana en aquell moment.

Hospital de Sant Pau

Una obra impressionant, feta per un altre dels grans genis de l’arquitectura modernista de Barcelona, Lluis Domènech i Montaner, val la pena una visita. Es poden veure varis pavellons i l’edifici central, un dels edificis amb solera de la ciutat i que segueix una tradició de més de 500 anys d’història.

Palau de la Música

És com una bombonera. Un altre dels treballs de Lluís Domènech i Montaner on veiem la seva empremta en tots el racons d’aquest edifici projectat per donar cabuda a la Coral de l’Orfeó Català.

Poble Espanyol

Un recinte que es va fer per l’exposició Internacional de Barcelona el 1929, diseñat per Puig i Cadafalch per mostrar a les persones que venien a aquesta fira com era Espanya. Actualment és un punt atractiu no només pels turistes sinó també pels habitants de la ciutat, pels seus restaurants, discoteques, botigues d’artesania i un museu.

Una visita guiada molt completa.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Segons itinerari

Precio EU - Euro: Consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

A consultar


No incluido:

Consultar

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.