Panoràmica de Barcelona

Barcelona guided tours
1349

Per aquells que disposen de poc temps a la ciutat i desitgin un primer contacte, la visita panoràmica està dissenyada de tal manera que vincula els diferents períodes històrico artístics de la ciutat.

El recorregut es realitzarà bàsicament amb transport privat; cotxe, minivan o autocar per poder aprofitar el màxim el temps.

Durant la visita arribarem fins a la muntanya de Montjuïc, ens pararem en una de les terrasses per veure Barcelona a vista d’ocell, després anirem fins el Barri Gòtic, per poder borejar la Catedral, o si ho desitgeu veure-la per dins (entrada no inclosa) i des d’allà travessarem la zona modernista de la ciutat; el Passeig de Gràcia amb algunes cases que va construir Gaudí (Casa Batlló i Casa Milà o Pedrera) i ens aproparem fins a la Sagrada Família (visita interior opcional).

Nota:
Per visitar la Catedral no es pot anar amb pantalons curts o tirants, s’ha d’anar adequadament per un temple. Els dissabtes i diumenges no es pot visitar per oficis religiosos.

Suggerències: Aquesta visita es pot combinar amb la recollida al port després del creuer i trasllat a l’hotel a la ciutat o aeroport. O al revés, recollida a l’aeroport o hotel i trasllat al port.


Idioma: Catalán

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Màx. 4 hores. Es pot ampliar si es vol visitar alguna de les cases de Gaudí.

Precio EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax. + Guia: 415€ / Minivan fins a 6 pax. + Guia: 425€ / Hora extra de guia i cotxe: 100€

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Entrades i àpats

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.