Prades: descobreix els secrets de la vila vermella

Prades

Prades: descobreix els secrets de la vila vermella

Prades
2815

Amb aquesta visita guiada descobrirem la història i els monuments de la vila de Prades. A continuació farem una gimcana pels carrers del poble, amb la qual cada família formarà un equip o varis grups que hauran de demostrar els seus coneixements (o investigar-lo) en aquesta divertida i didàctica competició.

Com a obsequi, al final de la gimcana els participants recuperaran forces degustant un producte típic de la vila vermella.


Idioma: Catalán

Lugar: Prades

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Segons activitat escollida

Precio EU - Euro: 12 €/adults i 5€/nens de 4-14 anys

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.