Prades: descubre los secretos de la villa roja

Prades

Prades: descubre los secretos de la villa roja

Prades
2661

Con esta visita guiada descubriremos la historia y los monumentos de la villa de Prades. A continuación haremos una gincana por las calles del pueblo, con la que cada familia formará uno o varios equipos que tendrán que demostrar sus conocimientos (o investigarlos) en esta divertida y didáctica competición.

Como obsequio, al final de la gincana los participantes recuperaran fuerzas degustando un producto típico de la villa roja.


Idioma: Español

Lugar: Prades

Província: Tarragona

País: España

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Según actividad elegida

Precio EU - Euro: 12 €/adultos y 5€/niños de 4-14 años

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilidad


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.