Què descobrir en els bigotis de Dalí

Visita Els bigotis de Dalí

Què descobrir en els bigotis de Dalí

Visita Els bigotis de Dalí
2291

descobreix a Salvador Dalí i juga amb la teva creativitat!
Per què els bigotis d’en Dalí? Des de quan els portava? Perquè li servien? Perquè eren tant llargs i punxeguts? Canviaven de forma?
Ho descobrirem amb una visita guiada des de Cadaqués a la Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat. Viurem una experiència nova, perquè ens caldran uns bons bigotis per poder sentir-nos tots i totes en DALí.
L’inici serà al centre de Cadaqués, davant l’Estàtua de Salvador Dalí. Començarem un recorregut pel camí vell de Cadaqués fins a la badia de Portlligat on entrarem, sense cues, a la Casa-Museu de Salvador Dalí.
Què signifiquen els bigotis per Salvador Dalí i per què servien? Conèixer quines van ser les seves inspiracions, la seva vida i obra tot caminant per l’antic camí que uneix Cadaqués i Portlligat.
Descobrirem detalls i vivències d’aquest artista anomenat Salvador Dalí i Domènech, coneixerem la seva manera de pensar, la seva personalitat, les seves pintures més famoses i la relació de la seva vida i obra amb la natura de Cap de Creus.
Descobrirem el joc d’imatges, que aquest personatge inventà amb lo habitual, tradicional i quotidià, escultures sorprenents, les tècniques que va utilitzar i com va revolucionar el món de l’art.
Un cop a la platja de Portlligat, jugarem a viure la nostra pròpia genialitat i acabarem amb una sorpresa al finalitzar la visita de la casa-museu Salvador Dalí.
Què vol dir Surrealisme?, Perquè?, qui ho va inventar?… aquestes preguntes que es fan grans i petits quan descobreixen el món Dalinià les obtindrem fent la RUTA BIGOTIS d’EN DALí.
PUNTS DE PAS
Estàtua de Salvador Dalí Platja Gran
Bar Meliton on Duchamp es trobava amb els amics i jugava a escacs
Casa on Pablo Picasso al 1910 a la Riba es Poal on va passar un estiu formidable
El carrer de la primera galeria d’art exposant artistes com Marchel Duchamp, Richard Hamilton, Edit Roth, Merce Cunningham, Lanfranco Bombelli …
Casa-Museu de Salvador Dalí i l’ós dissecat o la sala oval
Platja de Portlligat joc de creativitat

DISTANCIA 4km jugant amb les històries d’aquest personatge surrealista
PUNT DE TROBADA Estàtua Salvador Dalí · Platja Gran, 17488 – Cadaqués
PUNT DE FINAL Platja de Portlligat (Casa-Museu Salvador Dalí)


Idioma: Catalán

Lugar: Cadaqués

Província: Girona

País: Espanya

Nivel de actividad: Ligero

Duración del servicio: 4 hores

Precio EU - Euro: 35 €. ( per un grup mínim de 5 persones, altres sol.licitar)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

I no t'oblidis! Bon calçat, gorra, peça fruita, aigua i ganes d’imaginar.

El preu de la ruta INCLOU el preu de l’entrada de la Casa-Museu Salvador Dalí i la reserva

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.