Riudecanyes: De l’olivera al setrill

Riudecanyes campanar

Riudecanyes: De l’olivera al setrill

Riudecanyes campanar
2375

Amb aquesta ruta us aproparem al món de l’oli de i de la terra: la visita comença en un camp d’olivers on explicarem tots els secrets de l’oliva arbequina i dels seus fruits.

Petits i grans exploraran les característiques de les oliveres mitjançant activitats i jocs.

També tindreu ocasió de fer de pagesos per un dia i collir algunes olives! A continuació, i per agafar forces, farem i tastarem el tradicional pa amb oli i sucre.

Seguidament, visitarem el Centre d’Interpretació dels Fruits del Paisatge i per acabar pujarem al campanar de l’església de Sant Mateu, a Riudecanyes.

Mínim 6 adults. Reserva amb 7 dies d’antelació. La ruta per la Baronía d’Escornalbou es fa en cotxe. El preu inclou l’IVA i el material per fer l’activitat


Idioma: Catalán

Lugar: Riudecanyes

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Segons activitat escollida

Precio EU - Euro: 16 €/adults i 3 €/nens de 4-14 anys

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat


No incluido:

Completeu la ruta amb el pack de "Riudecanyes Aventura" (kayac...). Consulteu preus.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.