Sant Llorenç del Munt a peu

Walking Sant Llorenç del Munt
1808

Sant Llorenç del Munt a peu en el parc natural més a la vora de Barcelona. Sant Llorenç del Munt a peu i el Parc Natural de l’Obac es per a descobrir la naturalesa a prop de Barcelona, ​​pot demanar també aquesta caminada de nit.

A Sant Llorenç del Munt es especialment rellevant la naturalesa i la història de la terra.
Caminara pel Parck natural més important a prop de Barcelona, ​​en un grup privat.
Gaudira d’unes vistes espectaculars del Vallès.

Senti la llibertat en aquest camí, prop de Barcelona.
Gaudir de la part superior del penya-segat, on els vents bufen des dels Pirineus fins al mar Mediterrani.

Coneix la història de Catalunya amb les explicacions de guia.

Et portem des del seu hotel a Barcelona.

Descripció.
Aquest parc és més de 13.000 hectàrees i es troba situat a la serralada prelitoral catalana. Les seves característiques geològiques úniques són presents a tot arreu. També la seva singularitat radica en les formes de la seva topografia, amb agulles, monòlits, i les esquerdes que ens acompanyen al llarg del camí i que farà que els escaladors molt feliç. La seva proximitat a Barcelona (60 km) fa que sigui una necessitat per als excursionistes i amants de la muntanya per igual. A l’interior, ens trobarem amb petits habitatges d’origen medieval, esglésies romàniques i constitueixen un patrimoni històric de gran valor.
Aquesta activitat està disponible per caminar durant el dia i la nit també.

Nivell 3 (en una escala de 5).
Un passeig guiat completat. Punt d’inici de caminar a La Mola Square a Matadepera. El sender passa a través del bosc Ilex, Castellassa de Can Torres, Santa Agnès, Morral del Drac i obté la part superior de la muntanya de Sant Llorenç (1.108 m) acumulat pujant uns 700 metres cap a baix i cap enrere a través de població Can i els toms de Can Robert. Distància 14 km. 6h d’excursió de durada, a més de la transferència de 1,5 h 1,5 h i el retorn. Si us plau, ser vestida amb les seves botes de muntanya, roba de muntanya d’acord amb el pronòstic del temps, segueix actualitzar els comentaris, i jaqueta de pluja (Gore-Tex recomanat).

Opcions
Cada caminada està dissenyada per atraure a una àmplia varietat de nivells de condició física. Sabem que el seu ritme pot variar d’un dia a l’altre. Presentem una gamma d’opcions de kilòmetres, a decidir per Vostè.
Nivell 1 i 2 per a tots; Fantàstica caminada amb vistes des de la part superior de la Mola, 2 h a peu.
Nivell 3 i 4 Esport; Passant pel Cavall Bernat, les Castellasses i la Mola. Aquesta opció també està disponible de nit. 5h de caminada
Nivell 5 Experts; senderisme de llarga distància des de l’Alsina del Salari, Serra de l’Obach i La Mola, durada de 7h


Idioma: Catalán

Lugar: Sant Llorenç del Munt

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Medio

Duración del servicio: Consultar

Precio EU - Euro: 150 € (preu per grup de màxim 7 persones)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Consultar

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.