Senderisme Montseny

Hiking Montseny
1881

El senderisme Montseny es la millor manera de conèixer les terres interiors de Catalunya. El Montseny és una muntanya emblemática, plena de color i d’història. Aquest meravellós recorregut surt de la base del Matagalls, un dels cims més alts del Montseny, molt proper a Barcelona, on molts excursionistes mesuren les seves forces. El bosc silenciós li permetrà gaudir del paisatge i passarà per les masies típiques de la regió, de gran riquesa gastronòmica.

Triar entre 3 nivells dels sectors que tenen una varietat de terrenys i paisatges de Senderisme Montseny, on es visitarà el monestir de Sant Sagimon, enclavat en els penya-segats de la mountainand admirar el bosc.
Trasllat des de la seva reunió de Barcelona a Montserrat.

Aquesta és una caminada completa al tour Montseny que l’ajuda a saber per què la Muntanya de Montseny és una icona cultural de Catalunya. Durant el recorregut podrà gaudir de la geologia de la muntanya i les seves possibilitats especials que farà vibrar als excursionistes.
Montseny és una muntanya emblemàtica plena de color i Història.
meravellós recorregut que parteix de les faldes del Matagalls, la muntanya més alta i la més emblemàtica de Barcelona, ​​on molts excursionistes mesuren les seves forces. tranquil bosc que li permeten gaudir del paisatge i de les granges, típic de la regió, amb gran riquesa gastronòmica.

Tenim llestos rutes diverses alternatives a la seva elecció.
nivell d’opcions mostra els diversos sectors previstos en aquest viatge. Hem preparat diverses rutes alternatives d’acord a la seva elecció.

Opcions
Les dades tècniques mostren els diferents nivells programats per a aquesta excursió . Tenim a punt diverses rutes alternatives. Cada recorregut està dissenyat per a satisfer una gran varietat de nivells d’aptitud. Sabem que el seu ritme pot variar d’un dia per l’altre. Presentem una sèrie d’opcions de quilometratge, a decidir per Vostè què i quant vol fer.
Nivell 1 i 2 Per a tothom; Fantàstiques vistes des del Turo de l’Home fins les Agudes. 2h a peu.
Nivell 3 i 4 Esportiu; Assoleix el cim del Matagalls. 5h caminant.
Nivell 5 Experts; Senderisme de llarga distància des de Coll Formic – Matagalls – les Agudes – Santa Fe 7h caminant.


Idioma: Catalán

Lugar: Montseny

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Medio

Duración del servicio: 6 hores de ruta guiada

Precio EU - Euro: 170 € (preu per grup de màxim 7 persones)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat i calendari d'activitats


No incluido:

Consultar

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.