Senderisme Priorat i Serra del Monstant

Hiking Priorat
1731

A prop de Barcelona senderisme Priorat i a dudes horas de cotxe, es una excursión d’un dia on podrà convinar la caminada i una cata dels millors vins.

Destaquem:
Disfrutarà de la regió del Priorat. Els excursionistes quedaran captivats pels vins i les narevallores vistes.
Assolirà el cim de la muntanya del Parc Natural del Montsant.
Viurà les origens de l’historia en el Monestrir d’Escaladei.
Quedarà impresionat per les extenses vistes d’una de les millors terres de vi.

Descripció.
Gaudeixi dels orígens de la història a Escala Dei (1194), aquest és el monestir cartoixà més antic d’Espanya. Siurana va ser un lloc estratègic a Catalunya durant el període de la Reconquesta. Podrà veure vistes impressionants i l’extensa terra, mare d’un dels millors vins del país.
En aquesta ruta, vostè coneixerà persones i llocs que els turistes difícilment visiten.

El millor vi.
A la comarca del Priorat s’han estat fent vins de qualitat des de fa molt de temps, però no va ser fins a mitjans dels anys 70 del segle passat, que aquest producte va començar a ser més conegut. La garnatxa és una varietat tradicional de raïm cultivada en aquesta zona. La qualitat del clima i la terra seca, crea les condicions adequades per a produir vins de gran qualitat. Vostè podrà percebre l’olor de la terra àrida, sentir el seu tacte paradoxalment suau i fruir del seu clima. Els seus habitants són pacífics i sempre hospitalaris amb els visitants. No serà un turista estàndard, vostè serà un convidat d’honor en una celebració de llum i color. Tot caminant pel Parc Natural del Montsant, descobrirà uns paisatges espectaculars i, amb l’ajuda dels nostres guies, vostè gaudirà de la perfecta programació d’una activitat completa. S’integrarà en la geografia i la cultura d’aquesta regió.

Opcions
Li oferim diferents nivells programats per a aquesta excursió. Tenim a punt diverses rutes alternatives, a la seva elecció.
Li oferim per les rodalies Barcelona els millors recorreguts d’excursionisme.
Cada recorregut està dissenyat per a satisfer una gran varietat de nivells. Sabem que el seu estat pot variar d’un dia per l’altre. Presentem una sèrie d’opcions de quilometratge, a decidir per vostè, què i quant vol fer.
Nivell 1 i 2 Per Tothom; Fantàstica vista des de Serra Major del Montsant. 2h a peu.
Nivell 3 i 4 Esportiu; Arriba a la part superior de la Serra Major del Montsant per penya-segats i graus impressionants. 5 h caminant
Nivell 5 Experts; Excursió de llarga distància des de Cornudella de Montsant fins a Escala Dei. 7h caminant.


Idioma: Catalán

Lugar: Priorat

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Ligero

Duración del servicio: 8 hores de ruta guiada

Precio EU - Euro: 180 € (preu per persona. Grup màxim de 8 persones)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Consultar

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.