Tarragona: Guided Tout for local students of English

Tarragona English tour

Tarragona: Guided Tout for local students of English

Tarragona English tour
691

Yeah! Why not? If you are an intermediate English student join this tour to practice both your listening and speaking skills while you know about Tarragona. We learn about its Roman past and its most important monuments, such as the wall, the Circus and the Amphitheatre.
Throughout the tour, you learn new vocabulary related to history, architecture and art. In addition, you will be invited to answer questions in order to participate in the experience and practice your oral expression.

Recommended to intermediate English learners.
<-- Mari Carmen Granados-->


Idioma: Inglés

Lugar: Tarragona

Província: Tarragona

País: Spain

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 1,5 hours

Precio EU - Euro: 15€ / person

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Thursdays at 6 p.m.


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.