Tarragona romana i medieval

Tarragona
2168

Visita a la ciutat mil·lenària fundada pels romans al segle III a.C. que es va convertir en una de les principals capitals de l’Imperi Romà, gràcies a la seva ubicació estratègica vora el mar mediterrani i de control dels principals focus econòmics, militars i culturals d’Hispania i de la resta del territori romà.

Tarragona té molt a ensenyar: el conjunt arqueològic i monumental de la Tarraco Romana, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 2000, amb edificis tan imponents com la Muralla, el Circ o l’Amfiteatre. Descobrirem el passat romà de Tarraco i parlarem de com era la ciutat i els seus edificis. També descobrirem com vivien els romans i com es divertien en els famosos edificis públics d’espectacles. Començarem la visita veient la maqueta de Tarraco que ens ajudarà a entendre la fesomia de la ciutat. Continuarem pel Passeig Arqueològic que envolta la muralla, veurem restes del Fòrum Provincial, el Museu Arqueològic, la Torre del Pretori, l’interior del Circ Romà i de l’Amfiteatre.

La ciutat té altres racons interessants a conèixer: la Part Alta presidida per la Catedral de tansició gòtica, els porxos gòtics del carrer Merceria, la plaça de la Font, etc. També la Rambla Nova i el seu emblemàtic Balcó del Mediterrani on “tocarem ferro” i el Barri dels pescadors, el Serrallo.


Idioma: Catalán

Lugar: Tarragona

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad:

Duración del servicio: Segons itinerari acordat.

Precio EU - Euro: A consultar

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar disponibilitat.


No incluido:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.