Tiendas de Reus con historia

Tiendas de Reus con historia

2894

Visita guiada para conocer algunas de las tiendas más antiguas de Reus. A través de ellas descubriremos la importancia comercial y económica de esta ciudad, tanto en épocas pasadas como en la actualidad, así como las historias, anécdotas, protagonistas y tesoros artísticos e históricos que todavía guardan estos establecimientos. La visita incluye degustación de vermut y avellanas D.O. Reus


Idioma: Español

Lugar: Reus

Província: Tarragona

País: España

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 2 h

Precio EU - Euro: 10

Accesibilidad:
Deficiencia visual

Programación de horarios:

Lunes - Sábado: 10:00 - 13:00, 17:00 20:00


No incluido:

Vídeo:

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.