Un dia a Barcelona

Barcelona high-lights 1 full-day

Un dia a Barcelona

Barcelona high-lights 1 full-day
1491

Descobreix alguns dels indrets i monuments més emblemàtics de Barcelona (mig dia o un dia sencer)
Si vols fer-te una idea global de Barcelona i no disposes de gaire temps el tour de mig dia és la millor opció. El recorregut, de 4 hores de durada, inclou un passeig guiat pel barri “Gòtic” (la Catedral, Les Rambles, la Barcelona romana i medieval, el Call, etc) i una visita guiada a la Sagrada Família sense hacver de fer cues.

El tour de 8 hores, molt intens, inclou una visita guiada per Ciutat Vella: barri “Gòtic” (la Catedral, la ciutat romana i medieval, el Call, etc); el barri de la Ribera; els quarters de Sant Pere i Santa Caterina. Una visita al Passeig de Gràcia (amb especial atenció a la Casa Milà i la Casa Batlló) i una visita guiada a la Sagrada Família i el Park Güell.

Aquest tour guiat, farcit d’història, cultura i arquitectura, us permetrà conèixer els aspectes més destacats de Barcelona, així com un bon grapat d’històries i d’anècdotes que de ben segur no coneixeu.


Idioma: Català

Lugar: Barcelona

Província: Barcelona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apte per a tothom

Duración del servicio: 4 hores (mig dia) / 8 hores (un dia) / 10 hores (amb visita a Montjuïc)

Precio EU - Euro: 180 euros per grup (4 hores) / 250 euros per grup (8 hores)

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Tots els dies


No incluido:

Transport públic (metro, bus o taxi)

Aquest tour por allargar-se 2 hores i incloure una visita a Montjuïc
El tour de 4 hores inclou una visita guiada a la Catedral i la Sagrada Família.

El tour de 8 hores inclou una visita a la Catedral, Santa Maria del Mar, la Sagrada Família i el Park Güell.

El tour pot adaptar-se a les vostres preferències i incloure visites guiades a altres indrets, edificis i monuments emblemàtics: museu Picasso, Palau de la Música, Torre Bellesguard, Palau Güell, Casa Milà, Casa Batlló, etc.

El tour es pot completar amb un sopar, un espectacle de rumba o un tastet de vins, escumosos i/o cerveses artesanes locals.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.