Vermut i Botigues amb història

Visita guiada Vermut i Botigues Reus

Vermut i Botigues amb història

Visita guiada Vermut i Botigues Reus
1964

Visita guiada per conèixer les botigues més antigues de Reus. Comerços centenaris, colmados i bodegues, autèntics museus de la vida quotidiana i del comerç de proximitat. Una ruta per descobrir les petites històries darrera de cada taulell i la cultura del vermut a través d’alguns d’aquests establiments.
Inclou degustació de vermuts de Reus.

Reserva prèvia
Possibilitat d’altres horaris sota consulta de disponibilitat.


Idioma: Catalán

Lugar: Reus

Província: Tarragona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Consultar

Precio EU - Euro: 12,5€ adults i 7€ nens (8-14 anys). Màxim 10 persones

Accesibilidad:

Programación de horarios:

1r divendres de mes 18:00. Excepte mes de gener.
Mesos de juliol i agost: cada divendres a les 18:00h


No incluido:

Inclou degustació de vermuts de Reus.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.

Autor: M.Carme Granados

El meu nom és M. Carme Granados i sóc de Reus. La meva passió per les humanitats em va portar a cursar la llicenciatura d’Història de l’Art a la Universitat Rovira i Virgili. Més tard vaig tenir ocasió d’especialitzar-me cursant el Màster Oficial en Gestió del Patrimoni Cultural de la Universitat de Barcelona. La importància del turisme per a la valoració i la conservació de la nostra cultura i per a la dinamització econòmica i social que desenvolupa, em va dur a orientar la meva carrera professional cap aquest camp. Així doncs, què millor que ser guia turística per viure de prop l’art, la cultura i la història i, poder així, transmetre-les als visitants. He treballat com a monitora de tallers infantils i sènior, com guia i informadora de museus i altres centres culturals, també he tingut ocasió de treballar en la gestió d’alguns museus i evidentment, com a guia turística especialitzada en la província de Tarragona.