Visita de Girona i Dalí

Girona Dalí guided tour
1447

Tours amb guia oficial per la ciutat de Girona i l’univers Dalinià

Girona és un dels destins catalans amb més sabor medieval. Passejar pels seus carrers empedrats amb el sonar de les campanes de fons, visitar el Call i el Museu d’Història dels Jueus (el centre Bonastruc ça Porta), pujar els 90 graons per accedir a la Catedral, fotografiar les cases penjants sobre el riu Onyar des de qualsevol dels ponts o prendre’s un cafè a la Rambla porticada són algunes de les opcions que ens ofereix aquesta ciutat.

Figueres és la ciutat natal de Salvador Dalí i és aquí on va decidir crear el seu major museu. Fou el mateix Dalí qui es va encarregar de la decoració de l’antic teatre convertint-lo, tant el seu continent com contingut, en un vertader edifici surrealista.

En aquest tour visitarem Girona i el Museu de Dalí a Figueres, però si prefereixen només Dalí podem visitar Figueres i el Castell de Púbol.

Dalí va crear en aquest territori el que anomenarem el Triangle Dalinià, doncs tenia el seu museu i residència els útims dies de la seva vida a Figueres, però passava els estius a un poblet de la costa on va adquirir varies cases de pescadors on poc a poc va anar creant el seu món en aquest racó de la Costa Brava, Portlligat a Cadaqués. També va comprar més endavant un castell per a la seva muller Gala a la població de Púbol. No va ser un regal més de Dalí a Gala, sinó la màxima expressió de la seva passió amorosa. Él mateix s’encarregava d’anunciar que era el castell de Gala, al que no podia accedir-hi sense el permís d’ella.

Tots aquests llocs són visitables avui dia.


Idioma: Catalán

Lugar: Figueres , Girona

Província: Girona

País: Espanya

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: Aproximadament 9 hores

Precio EU - Euro: Cotxe privat de 1 a 3 pax. + Guia: 795€ / Minivan fins a 6 pax. + Guia: 825€ / Hora extra guia + cotxe: 100€

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Entrades als museus o monuments i àpats.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.