Visita Londres a la carta

Visita guiada Londres Jordi Briiz

Visita Londres a la carta

Visita guiada Londres Jordi Briiz
2097

Què voleu saber de Londres? Què voleu conèixer de Londres? On us agradaria anar de Londres? Quins són els vostres interessos i aficions? Penseu en els vostres nens o nenes que us acompanyen… 😉

Per ser més concrets, us agrada visitar els grans museus nacionals o bé preferiu els petits museus, locals o especialitzats?

O bé, no us agraden gens els museus i us inclineu més per passar el temps als carrers, observant i coneixent l’arquitectura, les gents, l’atmòsfera o la història del lloc. Voleu barrejar-vos amb els londinencs, als barris on viuen, treballen i es diverteixen? Voleu fins i tot parlar amb ells?

I, parlant de barris, us agraden les àrees més urbanitzades, amb gentades a les hores punta, els sorolls, les presses de la gent… com la City o el West End…? O bé preferiu els pobles de Londres ? (sí, de veritat… hi ha pobles a Londres!). On trobareu una atmòsfera de ciutat de províncies, tot més verd i més calmat.

O bé voleu immergir-vos al Londres ètnic, aquelles barriades amb alt porcentatge de població de procedencia llunyana i una mica exòtics?

O veniu cercant el Londres més naturalista…? els seus parcs (els reials o els no reials!) i altres espais naturals protegits (fantàstic per als nanos!), el Tàmesi, els canals, les granjes urbanes… O, fins i tot, voleu practicar algun esport?

Veniu a fer ‘shoppping’? Voleu saber quines son les zones més elegants o de moda, on compren les «celebrities» del món i de Londres… O tot el contrari: voleu saber on són els mercats de carrer més populars i econòmics?

O voleu experimentar el menjar londinenc? Des dels millors restaurants amb els xefs més aclamats a nivell mundial, als locals de Pie & Mash, als llocs de les classes populars, o als cafès «italians»… passant per botigues gastronòmiques i pels mercats de pagesos, on trobareu productes «made in London» (o en un lloc molt proper!).

O voleu conèixer els pubs més històrics…

Visiteu Londres a la carta! 😉

Per a complementar els meus serveis,  us puc ajudar en la compra de titols de transport i de bitllets d’espectacles i atraccions, en aconseguir un cotxe de lloguer, en l’obtenció de transfers als i des dels aeroports… Igualment, i esperant que sigui necessari us donaré informació i assistència si us calen serveis mèdics així com consulars.


Idioma: Catalán

Lugar: Londres

Província: London

País: Anglaterra

Nivel de actividad: Apto para todos

Duración del servicio: 1 dia (10 hores) o 1/2 dia (5 hores)

Precio GBP - British pound: Tot el dia: escalat des d'una persona per £60 a 10 persones per £156

Accesibilidad:

Programación de horarios:

Consultar


No incluido:

Desplaçaments i àpats.

Galeria de imagenes:

* La informació publicada dels serveis s’actualitza periòdicament, però recomenem consultar-ne la seva vigència amb anterioritat.